Leverans

Vi skickar vanligen på helger. 

Vi skickar med Postnord brev för små försändelser, eller med Schenker för större eller dyrare försändelser där spårbarhet önskas. Fraktkostnaden beräknas på försändelsens vikt och beräknas vid beställning. Därför kan vi inte sampacka flera olika ordrar utan varje order får sin egen fraktkostnad. Beställ således helst allting på samma gång. För Postnord brev ansvarar vi inte för försändelsen efter att vi postat den. Vid problem med Schenkerleveranser, reklamera försändelsen hos Schenker.

Vi skickar kvitto som PDF per mail med 100% gröna elektroner

Vi packar omsorgsfullt för att undvika transportskador.

Personuppgifter

För att vi skall kunna behandla din order måste vi registrera och behandla de personuppgifter du uppger. När du lägger en order ger du oss rätt att samla in, lagra och behandla dessa uppgifter i våra system.

Vi säljer inga uppgifter till tredje part.

Vissa uppgifter delas med tredje part, för att vi skall kunna fullgöra vårt avtal med dig.T.ex måste fraktföretagen ha de uppgifter som är nödvändiga (såsom namn, adress, telefonnummer och epost) för att de skall kunna leverera ditt paket. Ditt medgivande inkluderar att vår samarbetspartner får ta del av samt lagra och behandla relevanta uppgifter.

Returer

Vi tillämpar lagen om distansavtal, dvs 14 dagars ångerrätt. Meddela oss skriftligen via mail om du ångrar köpet, använd gärna Konsumentverkets blankett: Konsumentverkets ångerblankett

Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Eventuella defekter beskrivs alltid tydligt i annonsen och är inte en giltig reklamationsanledning. Om något felaktigt förekommer i beskrivningen har du självklart 14 dagars ångerrätt.

Säkra betalningar

Vi erbjuder betalningar med banköverföring, PayPal eller Klarnas betalmöjligheter betala direkt eller betala senare.

Denna webshop är krypterad med SSL